Warning: Creating default object from empty value in /home/web_users/cdeap/home_page/components/com_k2/models/item.php on line 596
Print this page
Thursday, 25 April 2013 13:48

De ce CDEAP

Written by 
Rate this item
(2 votes)

De ce anume CDEAP? Sunt numeroase motivele, pentru care trebuie sa optati pentru cursurile realizate in cadrul Centrului de Dezvoltare Economica si Afaceri Publice in colaborare cu unii dintre cei mai buni specialisti din domeniu. Iata citeva dintre motivele pentru care ne-ati putea alege anume pe noi:

CDEAP propune programe in doua nivele : Advanced si Essential. 

 

Avind la baza programul tehnologic informational Microsoft IT Academy, CDEAP asigura studentilor un spectru larg al certificarilor Microsoft, sporind astfel posibilitatile lor academice si profesionale de angajare in cimpul muncii, in domeiul tehnologiilor informationale.

 

CDEAP dispune de informatiile si echipamentul necesar realizarii celor maii noi oferte de cursuri, pentru asigurarea unei experiente bogate de invatare.

 

Datorita certificarilor Microsoft recunoscute in toata lumea si a abilitatilor dobindite, absolventii cursurilor noastre ocupa rapid un loc de munca bine platit in diverse companii internationale atit din Republica Moldova cit si de peste hotare.

Read 547796 times
Chicu Adrian

Student ASEM, facultatea CSIE. Administrator CDEAP, MSIT. WebDesigner.

Latest from Chicu Adrian